stepney workers club

dellow hairy suede shoe - ecru

stepney workers club gebouwd met behulp van een combinatie van traditionele en vervlogen methoden, de s.w.c. De dellow sneaker heeft een gedeconstrueerd bovenwerk, een premium gedempte flexibele zool en een verborgen lamellenprofiel voor verbeterde grip. zijn duurzame gevulkaniseerde rubberen zool en high-wall foxings, maken het een veelzijdige, betrouwbare sneaker. nieuw voor lente / zomer 21 onze track club pack is geïnspireerd op de materialen en kleuren van hardloopschoenen uit de vroege jaren 70 en 80. heeft een lichtgewicht en slijtvaste open technische mesh-stof op de kwartieren met ton-sur-ton suède vlak aan de voorkant en een licht contrasterende gewatteerde sport-mesh-tong.
Shipping & Return
delivery postnl: €6,95. free delivery: on orders over €100,00. pick up about.: free of costs. bought something that didn’t turn out to be the perfect fit? no biggie! to use the right of return, just contact us on [email protected]
Productspecificaties
merk
categorie
sku
kleur
materiaal
extra
Product details
stepney workers club gebouwd met behulp van een combinatie van traditionele en vervlogen methoden, de s.w.c. De dellow sneaker heeft een gedeconstrueerd bovenwerk, een premium gedempte flexibele zool en een verborgen lamellenprofiel voor verbeterde grip.